Telefoonnummer

+ 31(0)630063200

Email

mail@domain.com

Openingstijden

Ma-vr: 8AM-6PM

Neem contact op

We kijken ernaar uit om van je te horen! Of je nu vragen hebt, geïnteresseerd bent in onze diensten, of gewoon even hallo wilt zeggen, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ik sta klaar om je te helpen en te voorzien van de informatie die je nodig hebt. Samen kunnen we aan de slag gaan om jouw behoeften te vervullen.

Of je nu belt, een e-mail stuurt, we zijn hier om je te assisteren. Jouw feedback en vragen zijn voor ons van onschatbare waarde. Laten we in gesprek gaan en jouw ideeën tot leven brengen!

 

Info@kaiptur.com

+31630063200

Over mij

Ik ben een gepassioneerde fashion videograaf, fotograaf en designer, ben trots eigenaar van Kaiptur. Mijn leven draait om het vangen van de schoonheid en creativiteit van de mode-industrie en deze tot leven brengen door middel van beeld en design.

Wat begon als een passie is uitgegroeid tot mijn werk, en ik voel me bevoorrecht dat ik van mijn grootste liefde mijn beroep heb kunnen maken. Ik werk niet alleen in heel Nederland, maar sta ook klaar om mijn creatieve visie op locatie in het buitenland te delen. Mode kent geen grenzen, en ik ben vastbesloten om deze grenzeloze wereld vast te leggen en te delen met anderen.

Mijn doel is om met mijn werk de verhalen achter mode tot leven te brengen, de nieuwste trends te omarmen en kunst te creëren die mensen raakt. Of het nu gaat om video’s, foto’s of ontwerpen, mijn toewijding aan perfectie en passie voor mode blijven altijd mijn drijfveer. Welkom in mijn wereld van creativiteit en stijl, waar de lens en het ontwerp mijn taal zijn en waar elke opname een verhaal vertelt.

Onze service

Waar kan je allemaal voor terecht bij Kaiptur

Video

Documentaire - Bedrijven - Promotie - Social media

Fashion video

Kleding - Sieraden - Tassen - Accesoires - Schoenen en alles meer wat je bij fashionn kan bedenken

fotografie

Branding - Fashion - lifestyle - zwangerschap - trouw - product en evenement fotografie

design

Van logo design naar volledige huisstijlen

Waarom Kaiptur

benefit 1

Een contact persoon

benefit 2

We bedenken de perfecte match voor jou idee

benefit 3

Snel werken op kort termijn maar natuurlijk is het ook mogelijk op langer termijn

benefit 4

Prachtige resultaten

Klanten Testimonials

Kailey heeft me echt op mijn gemak gesteld tijdens mijn brandshoot. Ik was behoorlijk zenuwachtig, maar ze heeft me gerustgesteld. Ze heeft oog voor detail en het resultaat is geweldig! Ik ben er erg blij mee!
Ro Interieur design


Super tevreden over de prachtige content die Kailey zowel op foto’s en filmpjes weet te maken! Ze levert binnen een week mooie beelden zodat je er direct mee aan de slag kan! Leuk en origineel dat veel van deze content ook in het buitenland geschoten wordt. Ze staat voor je klaar en geen vraag is teveel. 100% aanrader!
Glow XX
Kailey is een ontzettend creatieve meid die voor ons bedrijf een geweldig tijdloos logo heeft ontworpen. Het logo en brand doen het zo goed dat er nu al 2 cosmetica merken een aanbod hebben gedaan om onder de naam Balmer producten te mogen uitbrengen. Dat is een hoofstuk apart maar dan weet je hoe goed het logo ontwerp is. Ook heeft Kailey voor ons templates ontworpen foto’s bewerkt. Echt een all rounder! Wij zijn ontzettend blij met Kailey’s werk
Balmer Cosmetics

Modellen Testimonials

Werken met Kailey is in 1 woord te beschrijven als super! Je ziet aan alles dat ze gepassioneerd is over wat ze doet, en dat ze keer op keer de mooiste resultaten wilt creëren. Ze is altijd super lief, verwelkomend en laat je echt op je gemak voelen. Tijdens en naast het shooten is de communicatie top en hangt er een fijne vibe. Ik verlaat de studio altijd met een lach, en ik kom ook graag weer terug
Luna Cornelissen
Ik heb een paar keer met kailey mogen samenwerken. Dat was keer op keer een hele fijne ervaring. Ze is super relaxt en lief en heeft alle geduld tijdens het shooten. Er is altijd een erg fijne sfeer als je met Kailey samenwerkt en dat beïnvloedt het resultaat van de shoot ook positief. Ik vind de video’s die kailey van mij heeft gemaakt heel gaaf en ik zou zo opnieuw met haar samenwerken! Het is altijd veel te leuk zo’n dag.
Lianne Schrijen
Laat je review achter