Telefoonnummer

+ 31(0)630063200

Email

mail@domain.com

Openingstijden

Ma-vr: 8AM-6PM

Glow xx

Super tevreden over de prachtige content die Kailey zowel op foto’s en filmpjes weet te maken! Ze levert binnen een week mooie beelden zodat je er direct mee aan de slag kan! Leuk en origineel dat veel van deze content ook in het buitenland geschoten wordt. Ze staat voor je klaar en geen vraag is teveel. 100% aanrader!

Chic by nic

Kailey heeft een aftermovie gemaakt voor mijn pop up event. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Op de dag zelf was Kailey zelfstandig, enthousiast en nam ze vaak eigen initiatief. Zo heeft ze veel voorbeelden voorgesteld voor bepaalde shots. Doordat ze zelfstandig bezig was, konden ik en mijn team ons op ons eigen werk focussen. Het was een prettige samenwerking!

Balmer Cosmettics

Kailey is een ontzettend creatieve meid die voor ons bedrijf een geweldig tijdloos logo heeft ontworpen. Het logo en brand doen het zo goed dat er nu al 2 cosmetica merken een aanbod hebben gedaan om onder de naam Balmer producten te mogen uitbrengen. Dat is een hoofstuk apart maar dan weet je hoe goed het logo ontwerp is. Ook heeft Kailey voor ons templates ontworpen foto’s bewerkt. Echt een all rounder! Wij zijn ontzettend blij met Kailey’s werk

Wil jij ook een review schrijven?

Stuur jou review naar info@kaiptur.com of stuur het via whats app naar +31630063200